Активізація пізнавальної активності молодших школярів: 5 великих історій Монтессорі

Щербина, Вікторія Миколаївна (2020) Активізація пізнавальної активності молодших школярів: 5 великих історій Монтессорі In: ІІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Компетентнісне спрямування дошкільної та початкової освіти в умовах Нової української школи», 15 грудня 2020, Київ, Україна.

[thumbnail of V_Shcherbyna_Konf_2_2020_IPPO.pdf]
Перегляд
Текст
V_Shcherbyna_Konf_2_2020_IPPO.pdf

Download (156kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://conf.kubg.edu.ua/index.php/courses/ksdpounu...

Анотація

Описано досвід застосування п’яти Великих Уроків Монтессорі в закладах початкової освіти, що працюють за системою Марії Монтессорі, автором запропоновано варіант часткої інтеграції педагогічних технік Монтессорі в якості засобу активізації пізнавальної діяльності дітей молодшого шкільного віку й способу їх інтеграції в програму НУШ незалежно від педагогічної технології, яка використовується для навчання дітей у конкретних школах в Україні.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Ключові аспекти)
Ключові слова: інтеграція; пізнавальна активність; інтерес до навчання; початкова школа; НУШ; педагогічна система Монтессорі; великі історії Монтессорі; навчально-ігрове середовище; самонавчання; адаптація; навколишнє середовище; адаптивна освіта.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Всеукраїнські
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Інститут післядипломної освіти > Кафедра дошкільної та початкової освіти
Користувач, що депонує: Вікторія Миколаївна Щербина
Дата внесення: 08 Січ 2021 08:16
Останні зміни: 08 Січ 2021 08:16
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/33894

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу