Особливості організації дистанційної роботи зі студентами у фахових коледжах

Карлінська, Яніна Валеріївна (2021) Особливості організації дистанційної роботи зі студентами у фахових коледжах Сучасні педагогічні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців у закладах фахової передвищої освіти: досвід, проблеми, перспективи: матеріали всеукраїнської науково-методичної конференції (3(8)). с. 159-162.

[thumbnail of Особливості організації дистанційної роботи зі студентами у фахових коледжах] Текст (Особливості організації дистанційної роботи зі студентами у фахових коледжах)
Y_Karlinska_OODOZSFK_FKU.pdf - Опублікована версія

Download (1MB)

Анотація

У сучасному світі неможливо уявити життя без інформаційних технологій, незважаючи на те, що в недалекому минулому людина і гадки не мала про них. В наше життя вони увійшли міцно, застосовуються інформаційні технології в усіх сферах життя людства, виконуючи особливо значиму роль. Інформаційні технології представляють весь накопичений досвід людства у форматизованому вигляді, придатному для прикладного використання.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: інформаційні технології; технічні засоби навчання; дистанційне навчання; студенти
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Статті у науково-методичних та методичних виданнях
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Фаховий коледж "Універсум" > Циклова комісія з педагогічної освіти
Користувач, що депонує: Викладач Дана Олегівна Сопова
Дата внесення: 11 Черв 2021 07:30
Останні зміни: 06 Січ 2022 09:56
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/36594

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу