Застосування інтелект карт при моделюванні уроків математики в початковій школі

Руденко, Ніна Миколаївна та Кравчук, Анна Сергіївна та Широков, Денис Леонідович (2021) Застосування інтелект карт при моделюванні уроків математики в початковій школі In: Actual problems of modern science and practice, June 29 – July 02, Boston, USA.

[thumbnail of Rudenko_N_Kravchuk_A_Shyrokov_D_ZIKMPSH.pdf] Текст
Rudenko_N_Kravchuk_A_Shyrokov_D_ZIKMPSH.pdf

Download (355kB)
Офіційне посилання: https://isg-konf.com/wp-content/uploads/2021/06/XX...

Анотація

Виклики які поставила перед людством пандемія Covid-19 змушують вчителів в усьому світі, зокрема і в Україні, активно переходити на е-навчання. Інтенсивний розвиток освітніх технологій потребує перегляду змісту освіти, форм, методів, технологій навчання з метою активізації пізнавальної діяльності здобувачів освіти, підвищення мотивації, що сприяє розвитку ключових компетентностей учнів. У зв’язку з цим початкова школа теж не може залишатися простим місцем для передачі інформації від вчителя до учня протягом перших чотирьох років навчання, а навпаки, саме в початковій школі вчитель має володіти організаційно-методичними основами, за допомогою яких може навчити учнів вчитися, набувати знань та навичок, які роблять можливим безперервне навчання протягом усього майбутнього життя.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: Урок математики в початковій школі; наукове моделювання; Інформаційно-комунікаційні технології; Інтелект карти
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра початкової освіти
Користувач, що депонує: Олена Іванівна Агоста
Дата внесення: 01 Лип 2021 07:03
Останні зміни: 01 Лип 2021 07:03
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/36709

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу