Специфіка створення та функціонування нелегальних локальних соціальних онлайн мереж

Курбан, Олександр Васильович (2020) Специфіка створення та функціонування нелегальних локальних соціальних онлайн мереж Slovak international scientific journal (47). с. 45-50.

[thumbnail of O_Kurban_SISJ_3_IJ.pdf] Текст
O_Kurban_SISJ_3_IJ.pdf

Download (1MB)

Анотація

Стаття присвячена аналізу ситуації із використанням нелегальних локальних соціальних онлайн мереж (ботоферм), при здійсненні управління інформаційними процесами у глобальних соціальних онлайн мережах. Аналізується поточна ситуація із використанням різноманітних незаконних прийомів та засобів роботи із контентом. Представлено типологію та класифікацію сучасних ботоферм, які використовують для просування комерційних проектів, а також у рамках інформаційних війн. Проведено аналіз інноваційних інтернет-технологій web 2.0 та 3.0, які використовуються для управління ботофермами. Наведено практичні приклади функціонування типових ботоферм. Представлено рекомендації щодо подальшого наукового та прикладного дослідження та протидії нелегальним локальним соціальним онлайн мережам.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: ботоферма; управління інформаційними процесами; протидія нелегальним соціальним онлайн мережам
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет журналістики > Кафедра реклами та зв'язків з громадськістю
Користувач, що депонує: лаборант Еліна Вікторівна Задорожна
Дата внесення: 17 Груд 2021 09:02
Останні зміни: 17 Груд 2021 09:02
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/39786

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу