Місце питань безпеки та здоров’я людини у модельних програмах із «Технології» (5–6 класи)

Заплатинський, Василь Миронович (2021) Місце питань безпеки та здоров’я людини у модельних програмах із «Технології» (5–6 класи) Технологічна освіта в контексті концептуальних засад нової української школи : матеріали Регіонального науково-методичного семінару (26 листопада 2021 року). с. 41-45.

[thumbnail of V_Zaplatynskyi_Seminar_Gluchiv_2021.pdf] Текст
V_Zaplatynskyi_Seminar_Gluchiv_2021.pdf

Download (409kB)

Анотація

Питанням здоров’я та безпеки сьогодні приділяється все більша увага. Адже саме здоров’я та безпека є наріжним каменем якості життя людини. Нова українська школа передбачає спеціальний інтегрований курс «Здоров’я, безпека та добробут» для опанування учнями цих питань. Проте питання безпеки та здоров’я розглядаються і в інших предметах, зокрема у курсі «Технології». Питання безпеки та здоров’я розглядаються у різних предметах, зокрема курсах «Технології» і «Здоров’я, безпека та добробут» у 5-х та 6-х класах. Головне завдання перед учителями – не тільки обрати найбільш оптимальну модельну програму того чи іншого курсу, але й реалізувати її, розкриваючи різні сторони безпеки та здоров’я людини, особливо у питаннях побуту та харчування.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Безпека; здоров'я; технології; модельна програма
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Всеукраїнські
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Інститут післядипломної освіти > Кафедра природничо-математичної освіти і технологій
Користувач, що депонує: Доцент Василь Миронович Заплатинський
Дата внесення: 22 Груд 2021 14:10
Останні зміни: 22 Груд 2021 14:10
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/40055

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу