Індивідуальна освітня траєкторія як один з глобальних світових трендів на ринку праці

Сензерліхт, Марія Володимирівна (2021) Індивідуальна освітня траєкторія як один з глобальних світових трендів на ринку праці Перспективи розвитку управлінських систем у соціальній та економічній сферах України: теорія і практика. с. 16-19.

[thumbnail of Індивідуальна освітня траєкторія як один з глобальних світових трендів на ринку праці] Текст (Індивідуальна освітня траєкторія як один з глобальних світових трендів на ринку праці)
M_Senzerlikht_VNPIK_PRYSSESU.pdf - Опублікована версія

Download (585kB)

Анотація

У статті розкрито значення індивідуальних освітніх траєкторій для студентів закладів вищої освіти, що сприяє розвитку індивідуальних здібностей здобувачів освіти, допомагає найбільш ефективно опанувати навчальну програму, здобути професійні компетентності, сприяє самореалізації та самовдосконаленню, а також є ефективною базою для подальшої професійної самореалізації, навчання протягом усього життя та дозволяє бути в подальшому конкурентоспроможним на ринку праці.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Ринок праці; освітні траєкторії; молодь; працевлаштування; профорієнтація
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Всеукраїнські
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Фаховий коледж "Універсум" > Циклова комісія економіко-математичних дисциплін і менеджменту
Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет економіки та управління > Кафедра управління
Користувач, що депонує: Марія Володимирівна Сензерліхт
Дата внесення: 05 Січ 2022 07:43
Останні зміни: 05 Січ 2022 07:43
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/40328

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу