Підготовка майбутнього вчителя музичного мистецтва до розвитку художньо-творчої синестезії в молодших школярів

Олексюк, Ольга Миколаївна та Рахманова, Оксана Кахрамонівна (2021) Підготовка майбутнього вчителя музичного мистецтва до розвитку художньо-творчої синестезії в молодших школярів Колективна (двоосібна). Київський університет імені Бориса Грінченка, Україна.

[thumbnail of O_Oleksiuk_O_Rakhmanova_PMVMM_IM_KMMO.pdf] Текст
O_Oleksiuk_O_Rakhmanova_PMVMM_IM_KMMO.pdf

Download (69kB)

Анотація

У монографії представлено методолого-теоретичні основи підготовки майбутнього вчителя музичного мистецтва до розвитку художньо-творчої синестезії в молодших школярів, розкрито освітній потенціал уроків музичного мистецтва та визначено їхню роль у розвитку особистісних якостей учнів. Розроблено й теоретично обґрунтовано компонентну структуру та методичні засади підготовки майбутнього вчителя музичного мистецтва до розвитку художньо-творчої синестезії в молодших школярів на уроках музичного мистецтва. Схарактеризовано педагогічні умови та експериментально перевірено ефективність методики розвитку художньо-творчої синестезії в молодших школярів. Монографія адресована викладачам мистецьких вищих навчальних закладів, вчителям, вихователям, працівникам закладів культури, аспірантам, студентам.

Тип елементу : Монографія (Колективна (двоосібна))
Ключові слова: синестезія; вища мистецька освіта; підготовка; майбутній вчитель музичного мистецтва
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра музикознавства та музичної освіти
Користувач, що депонує: Доктор Ольга Миколаївна Олексюк
Дата внесення: 29 Груд 2021 10:57
Останні зміни: 29 Груд 2021 10:57
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/40345

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу