Features of Preparing Future Teachers for Work in an Inclusive Educational Environment

Дубовик, Світлана Григоріївна та Ващенко, Олександра та Москаленко, Алла та Молодиченко, Валентин та Молодиченко, Наталія (2021) Features of Preparing Future Teachers for Work in an Inclusive Educational Environment Journal of Higher Education Theory and Practice (21(14)). с. 41-49.

[thumbnail of Dubovyk_S_H_Vashchenko_O_V_Moskalenko_A_M_Molodychenko_V_V_Molodychenko_N_A_FPFTWIEE_2021.pdf] Текст
Dubovyk_S_H_Vashchenko_O_V_Moskalenko_A_M_Molodychenko_V_V_Molodychenko_N_A_FPFTWIEE_2021.pdf

Download (252kB)
Офіційне посилання: https://articlegateway.com/index.php/JHETP/article...

Анотація

Мета дослідження: визначити особливості підготовки майбутніх учителів до роботи в інклюзивному освітньому середовищі. У цьому дослідженні використовувалися стандартні процедури систематичного огляду, які включають прозорі та принципові методи виявлення, опису, оцінки та порівняння досліджень з конкретного питання дослідження. Вчитель інклюзивної освіти в освітньому контексті являє собою один із специфічних освітніх ресурсів, який у контексті своєї спеціальності підтримує спільно та за логікою залучення вчителів іншого студента у визначенні стратегій педагогічної диференціації та адаптації навчальних програм, у посилення навчання та у визначенні різноманітних засобів мотивації, репрезентації та виразності. У рамках якісної освітньої справедливості освітні системи повинні не тільки керувати різноманітністю, але й застосовувати набір відповідних практик і стратегій. Пропонується інвестувати в цю сферу в навчальні програми шкіл, які атестуються, і слід розробити інструменти на рівні досліджень для оцінки моделі, яка випливає з цього огляду.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: вища освіта; інклюзивна освіта; вчитель; навчання; м'які навички; практичні знання
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у наукометричних базах > Scopus
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра початкової освіти
Користувач, що депонує: Олена Іванівна Агоста
Дата внесення: 01 Черв 2022 10:06
Останні зміни: 01 Черв 2022 10:06
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/41174

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу