Внутрішній контроль як складова економічної безпеки

Карлінська, Яніна Валеріївна та Петренко, Наталія Іванівна (2022) Внутрішній контроль як складова економічної безпеки Збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції з економічних та гуманітарних питань. с. 10-12.

[thumbnail of Петренко Н. І., Карлінська Я. В. Внутрішній контроль як складова економічної безпеки] Текст (Петренко Н. І., Карлінська Я. В. Внутрішній контроль як складова економічної безпеки)
Y_Karlinska_VKSEB_FKU.pdf - Опублікована версія
Restricted to Тільки зареєстровані користувачі

Download (549kB) | Запит копії

Анотація

Сучасні підприємства постійно стикаються з ризиками: політичними, фінансовими та економічними, конкурентоспроможними, організаційними та трудовими, інвестиційними та інноваційними. Це потребує забезпечення своєчасного виявлення та їх попередження в діяльності підприємства. Стан економічної безпеки підприємства є важливою якісною характеристикою його функціонування.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: внутрішній контроль; економіка; економічна безпека
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Статті у науково-методичних та методичних виданнях
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Фаховий коледж "Універсум" > Циклова комісія з педагогічної освіти
Користувач, що депонує: к.п.н Яніна Валеріївна Карлінська
Дата внесення: 02 Черв 2022 16:16
Останні зміни: 21 Груд 2022 08:13
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/41183

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу