Postnonclassical Practices іn the Content of Higher Art Education

Кифенко, Анна Миколаївна та Олексюк, Ольга Миколаївна та Ткач, Марія Михайлівна та Косінська, Наталія Леонідівна (2022) Postnonclassical Practices іn the Content of Higher Art Education Journal of Higher Education Theory and Practice (22(6)). с. 206-214.

[thumbnail of Дослідження феномену трансдисциплінарності у західноєвропейському та вітчизняному науковому дискурсі] Текст (Дослідження феномену трансдисциплінарності у західноєвропейському та вітчизняному науковому дискурсі)
Kifenko A_Postnonclassical.pdf

Download (228kB)
Офіційне посилання: https://articlegateway.com/index.php/JHETP/about/s...

Анотація

Сучасний постнекласичний етап розвитку наукового пізнання зумовлює необхідність нового погляду на освітній та виховний потенціал мистецтва. Філософський пошук всезагальності, відмова від вузької спеціалізації навчання, підвищення статусу неформальних педагогічних практик у змісті вищої мистецької освіти актуалізують пошуки інноваційної методології у зв’язку з переходом на між- та трансдисциплінарні когнітивно-комунікативні стратегії.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: постнекласичні практики; між- та трансдисциплінарний підходи; вища мистецька освіта; метафоризація освітнього процесу; методи трансдисциплінарної інженерії
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у наукометричних базах > Scopus
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Фаховий коледж "Універсум" > Циклова комісія музики і хореографії
Користувач, що депонує: викладач Анна Миколаївна Кифенко
Дата внесення: 27 Лип 2022 09:03
Останні зміни: 27 Лип 2022 09:03
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/41563

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу