Комунікативна компетентність особистості

Лахтадир, Олена Володимирівна та Чорній, Ілона Василівна та Євдокимова, Лілія Григорівна (2021) Комунікативна компетентність особистості «Фізичне виховання, спорт та здоров’я людини: досвід, проблеми, перспективи» (у циклі Анохінських читань) матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції. с. 93-96.

[thumbnail of o_lakhtadyr_i_chornii_l_yevdokymova_FZFVS.pdf] Текст
o_lakhtadyr_i_chornii_l_yevdokymova_FZFVS.pdf

Download (926kB)
Офіційне посилання: https://fzfvs.kubg.edu.ua/

Анотація

Сьогодні і у подальшому суспільство завжди буде потребувати формування компетентної особистості здатної ефективно взаємодіяти з соціумом, в якому вона живе і працює. Тому дуже важливо на рівні з іншими компетентностями розвивати і комунікативну. Комунікативна компетентність особистості реалізується у різних сферах діяльності, її значущість зростає в умовах збільшення й ускладнення інформації. Комунікативна компетентність є індикатором, що дає змогу визначити готовність особистості до активної й ефективної участі в життєдіяльності суспільства, готовність до подальшого особистісного і комунікативного розвитку.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Комунікація; компетентність; особистість
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Всеукраїнські
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра спорту та фітнесу
Користувач, що депонує: Викладач Євгенія Валеріївна Цикоза
Дата внесення: 23 Серп 2022 14:48
Останні зміни: 23 Серп 2022 14:48
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/41699

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу