Особливості прояву здоров'язберігаючої компетентності студентів

Білецька, Вікторія та Cемененко, В’ячеслав та Завальнюк, Вікторія (2021) Особливості прояву здоров'язберігаючої компетентності студентів «Фізичне виховання, спорт та здоров’я людини: досвід, проблеми, перспективи» (у циклі Анохінських читань) матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції. с. 16-19.

[thumbnail of V_Biletska_FZFVS.pdf] Текст
V_Biletska_FZFVS.pdf

Download (804kB)
Офіційне посилання: https://fzfvs.kubg.edu.ua/informatsiya/2016-10-07-...

Анотація

Компетентність педагога в питаннях здоров'я – найважливіша складова його професійної культури, що вимагає постійного поповнення психолого-медико- педагогічних знань і практичних педагогічних навичок в питаннях раціональної організації навчального процесу, розробки і впровадження профілактичних програм, здоров'язберігаючих технологій. Особливої актуальності означена проблема набуває в умовах модернізації системи освіти в Україні, зорієнтованої на входження у світовий освітній простір. Існують певні суперечності між соціальним замовленням суспільства, спрямованим на пріоритет збереження і зміцнення здоров'я суб’єктів освітнього процесу, і недостатнім володінням більшістю фахівців з фізичної культури та спорту здоров'язбережувальною компетентністю.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Студент; компетентність; здоров'язберігаючі технології
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Всеукраїнські
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра спорту та фітнесу
Користувач, що депонує: Викладач Євгенія Валеріївна Цикоза
Дата внесення: 25 Серп 2022 06:31
Останні зміни: 25 Серп 2022 06:38
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/41709

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу