Прийняття ефективних рішень як складова професійної культури соціального працівника

Спіріна, Тетяна Петрівна (2022) Прийняття ефективних рішень як складова професійної культури соціального працівника Колективна (три і більше авторів). Information and innovative technologies in the turbulence era: kol. monograph. Publishing House of University of Technology, Poland, Katowice.

[thumbnail of T_SPIRINA_MSR_FPSRSO.pdf] Текст
T_SPIRINA_MSR_FPSRSO.pdf

Download (1MB)
Офіційне посилання: https://cutt.ly/jBnYRQC

Анотація

Сучасна професійна освіта орієнтована на підготовку конкурентоспроможного спеціаліста, здатного до саморозвитку та творчого пошуку у професійній діяльності, особистості зі стійкою системою моральних цінностей. Професійна культура соціального працівника передбачає не тільки теоретичні аспекти, які виражаються у володінні певними знаннями, уміннями та навичками у професійній сфері, в даний час більш важливу роль відіграє практичне використання теоретичних знань, значення яка полягає у виконанні певного комплексу гуманістичних завдань і функцій, спрямованих на ефективне вирішення проблеми отримувачів соціальних послуг, а також зниження соціальної напруги в суспільстві. Автор розглядає ефективне прийняття рішень як складову професійної культури соціального працівника. Аналізує науково-теоретичні основи прийняття рішень у соціальній роботі та розглядає чинники та критерії ефективного прийняття рішень

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Додаткова інформація: Spirina T. Making effective decisions as a component of the professional culture of a social worker. Information and innovative technologies in the turbulence era : монографія. Katowice, 2022. P. 232–249. URL: https://doi.org/10.54264/M014 (date of access: 14.10.2022).
Ключові слова: культура; соціальна робота; управлінські рішення; ефективні управлінські рішення; прийняття рішень
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Користувач, що депонує: Тетяна Леонідівна Лях
Дата внесення: 17 Жов 2022 06:53
Останні зміни: 17 Жов 2022 06:53
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/41960

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу