Організація формувального оцінювання учнів у новій українській школі як наукова проблема

Романенко, Людмила Віталіївна та Романенко, Катерина Анатоліївна та Шевченко, Марина Сергіївна (2022) Організація формувального оцінювання учнів у новій українській школі як наукова проблема In: Problems of science and practice, tasks and ways to solve them. Proceedings of the ХХ International Scientific and Practical Conference., 24-27 травня 2022 р., Warsaw, Poland..

Це остання версія цього елемента.

[thumbnail of L_Romanenko_K_Romanenko_msshevchenkо_OFOUNUSNP_2022_PI.pdf] Текст
L_Romanenko_K_Romanenko_msshevchenkо_OFOUNUSNP_2022_PI.pdf

Download (458kB)
Офіційне посилання: https://isg-konf.com/problems-of-science-and-pract...

Анотація

Реформа «Нова Українська школа», упровадження нового Державного стандарту початкової освіти, в основі яких лежить компетентнісний підхід, спрямовані на формування ключових та предметних компетентностей і способів діяльності, що висувають нові вимоги до результативності навчання, та сприяють зміні підходів до оцінювання учнів. Застосування сервісу Padlet як інтерактивний засіб навчання у освітньому процесі є актуальною темою, яка сприяє ефективному відбору інформаційного матеріалу; розширенню ілюстративної бази уроку, що впливає на посилення зацікавленості в учнів; оцінювання та самооцінювання учнів. Подальші дослідження потребують розробки інструментарію рівневого формувального оцінювання особистого розвитку учнів засобом сервісу Padlet.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: Нова українська школа; оцінювання учнів; самооцінювання учнів; рівневе формувальне оцінювання особистого розвитку учнів.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра початкової освіти
Користувач, що депонує: Олена Іванівна Агоста
Дата внесення: 26 Жов 2022 07:50
Останні зміни: 26 Жов 2022 07:50
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/42150

Доступні Версії цього елемента

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу