Формування професійних компетентностей на заняттях з української мови (за професійним спрямуванням) у студентів фахових коледжів спеціальності "Журналістика"

Груздьова, Олена Вікторівна та Ловейко, Тетяна Володимирівна (2022) Формування професійних компетентностей на заняттях з української мови (за професійним спрямуванням) у студентів фахових коледжів спеціальності "Журналістика" Матеріали науково-практичної конференції «Пріоритетні завдання сучасної філології і лінгвістики». с. 10-13.

[thumbnail of T_Loveiko_Konf_2022_FKU.pdf] Текст
T_Loveiko_Konf_2022_FKU.pdf

Download (279kB)
Офіційне посилання: https://molodyivchenyi.ua/omp/index.php/conference...

Анотація

У статті йдеться про вплив дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» на формування професійних компетентностей у студентів фахових коледжів, що навчаються за спеціальністю «Журналістика» (освітньо-професійна програма «Видавнича справа та редагування).

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: українська мова (за професійним спрямуванням); видавець; передвища освіта; компетентності.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Всеукраїнські
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Статті у науково-методичних та методичних виданнях
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Фаховий коледж "Універсум" > Циклова комісія з видавничої справи, культури та української філології
Користувач, що депонує: Викладач Тетяна Володимирівна Ловейко
Дата внесення: 02 Січ 2023 06:36
Останні зміни: 08 Груд 2023 11:20
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/43610

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу