Теорія електричних кіл і сигналів в інформаційному та кіберпросторах

Астапеня, Володимир Михайлович та Бржевська, Зореслава Михайлівна та Мазур, Наталія Петрівна та Складанний, Павло Миколайович та Тихонов, Юрій Олександрович (2023) Теорія електричних кіл і сигналів в інформаційному та кіберпросторах Київський університет імені Бориса Грінченка, Україна, Київ.

[thumbnail of V_Astapenia_Z_Brzhevska_N_Mazur_ta_in_TEKSIK_2023_FITM.pdf] Текст
V_Astapenia_Z_Brzhevska_N_Mazur_ta_in_TEKSIK_2023_FITM.pdf

Download (2MB)

Анотація

У посібнику викладені інформаційні та методичні матеріали для проведення лабораторних робіт з дисципліни «Теорія кіл і сигналів інформаційному та кіберпросторах та «Теорії електричних кіл та сигналів». Посібник містить опис та завдання до лабораторних робіт, що складені авторами при викладанні в Університеті Грінченка цих дисциплін, дає можливість отримати інформацію з питань, які є складовими навчальних програм вивчення дисциплін в рамках підготовки бакалаврів спеціальностей 125 Кібербезпека та 123 Комп’ютерна інженерія. Загальна кількість лабораторних робіт - 21. Для кожної з робіт визначені короткі теоретичні положення та контрольні питання, що дозволяють якісно підготуватися до виконання робіт та оцінити знання студентів з лабораторної роботи.

Тип елементу : Підручник/посібник
Ключові слова: Теорія електричних кіл; кібербепзека; кіберпростір
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Навчальні посібники
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет інформаційних технологій та математики > Кафедра інформаційної та кібернетичної безпеки імені професора Володимира Бурячка
Користувач, що депонує: Павло Миколайович Складанний
Дата внесення: 05 Черв 2023 11:04
Останні зміни: 05 Черв 2023 11:04
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/45391

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу