Показники досягнень висококваліфікованих спортсменів

Латишев, Микола Вікторович та Поляничко, Олена Миколаївна та Єретик, Анатолій Анатолійович та Крижановський, Артем Анатолійович (2023) Показники досягнень висококваліфікованих спортсменів In: Інноваційні підходи до процесу спортивного тренування, 24 листопада 2023р, Тернопільский Національний Педагогічний університет Імені Володимира Гнатюка.

[thumbnail of M_Latуshev_O_Polianychko_A_Yeretyk_A_Kryzhanovskyi_ZFVS.pdf] Текст
M_Latуshev_O_Polianychko_A_Yeretyk_A_Kryzhanovskyi_ZFVS.pdf

Download (591kB)

Анотація

Сучасний спорт представляє собою всесвітнє явище, яке об'єднує мільйони спортсменів у бажанні досягти найвищих результатів. Для багатьох з них міжнародна спортивна кар'єра не лише є засобом досягнення особистих вершин, але й важливим шляхом до отримання визнання та впровадження великих змін [2, 7]. На сучасному етапі, для вирішення завдань з підготовки спортсменів стає дуже важливим рівень і глибина аналізу змагальної діяльності [3, 4]. Одним із напрямків аналізу змагальної діяльності спортсменів – є аналіз спортивних результатів та досягнень. Він дозволяє оцінити різноманітні шляхи розвитку спортивної кар'єри, які прокладають спортсмени [6, 8]. Аналізуючи їхні результати, здобутки та досягнення можна побудувати певні моделі, які відображають шляхи до спортивних вершин міжнародного рівня.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: висококваліфіковані спортмени; досягнення; спорт
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Всеукраїнські
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра спорту та фітнесу
Користувач, що депонує: доцент Олена Миколаївна Поляничко
Дата внесення: 20 Трав 2024 08:29
Останні зміни: 20 Трав 2024 08:29
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/48982

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу