Особливості навчання лексичного матеріалу у процесі підготовки здобувачів освіти до складання кваліфікаційного іспиту на знання японської мови (日本語能力試験)

Комісаров, Костянтин Юрійович (2024) Особливості навчання лексичного матеріалу у процесі підготовки здобувачів освіти до складання кваліфікаційного іспиту на знання японської мови (日本語能力試験) In: V Всеукраїнська науково-методична конференція «Сходознавство. Актуальність та перспективи», 29 березня 2024 р., м. Харків, ХНПУ імені Г.С. Сковороди.

[thumbnail of K_Komisarov_V_MNMK_29032024_KhNPU_FSM.pdf] Текст
K_Komisarov_V_MNMK_29032024_KhNPU_FSM.pdf

Download (3MB)
Офіційне посилання: https://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/15067

Анотація

Процес навчання лексики японської мови завжди зумовлював цілу низку завдань із точки зору науково-методичного забезпечення курсу вивчення японської мови як іноземної, і особливо актуальним це питання постає для вищої школи, адже саме на цьому етапі переважна більшість здобувачів освіти стикаються із потребою підтвердити свій рівень володіння японською мовою, зокрема склавши Кваліфікаційний іспит на знання японської мови.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: Кваліфікаційний іспит на знання японської мови (日本語能力試験; JLPT); лінгводидактика; лексичний матеріал; мотивація до навчання; культурологічні та соціологічні аспекти спілкування.
Типологія: Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Факультет східних мов > Кафедра японської мови і перекладу
Користувач, що депонує: Доцент Костянтин Юрійович Комісаров
Дата внесення: 31 Трав 2024 07:46
Останні зміни: 31 Трав 2024 07:46
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/49167

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу