Інтеграція ІКТ для підготовки майбутніх учителів: на прикладі курсу "Практика усного та писемного мовлення: англійська мова"

Бровко, Катерина Андріївна та Онаць, О.М. та Костенко, Д.В. та Кучерява, Л.В. та Бахов, І.С. (2024) Інтеграція ІКТ для підготовки майбутніх учителів: на прикладі курсу "Практика усного та писемного мовлення: англійська мова" Revista Conrado (20(99)). с. 202-211. ISSN 1990-8644

[thumbnail of K_Brovko_IITFTECPOWES.pdf] Текст
K_Brovko_IITFTECPOWES.pdf

Download (1MB)
Офіційне посилання: https://conrado.ucf.edu.cu/index.php/conrado/artic...

Анотація

У статті висвітлюється проблема інтеграції ІКТ в підготовку майбутніх учителів на прикладі курсу «Практика усного та писемного мовлення: англійська мова». Головна увага акцентується на використанні ІКТ як ефективного засобу розвитку іншомовної мовленнєвої компетенції. Теоретико-методологічна основа дослідження, яка складається із сукупності загальнонаукових і спеціальних методів, окреслена. Критерії, показники та рівні для розвитку іншомовної мовленнєвої компетентності майбутніх учителів під час вивчення курсу «Практика усного та писемного мовлення: англійська» з використанням ІКТ визначено. Діагностика дозволила вивчити рівень розвитку іншомовної мовленнєвої компетентності майбутніх учителів. Розроблено блок-схему використання ІКТ в розвитку іншомовної мовленнєвої компетенції майбутніх учителів у контексті окресленого курсу. Описано результати дослідження.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Професійна підготовка; майбутні вчителі; інформація та комунікаційні технології; англійська; іноземна мова мовленнєва компетентність
Типологія: Статті у періодичних виданнях > Наукові рецензовані журнали (входять до інших баз, крім перерахованих та Google Academy, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Факультет романо-германської філології > Кафедра англійської мови та комунікації
Користувач, що депонує: Катерина Андріївна Бровко
Дата внесення: 08 Лип 2024 11:50
Останні зміни: 11 Лип 2024 08:25
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/49402

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу